Jag startade denna blogg som en testblogg för att lära mig hur och vad som krävdes för att tjäna pengar på att blogga, efter att ha lärt mig grunderna så startade jag ny(a) blogg(ar) på ett eget webbhotell och betydligt bättre domännamn att detta, eftersom den här bloggen ändå lyckats att uppnå Pagerank 2 hos Google och den drog till sig nån enstaka läsare ibland så bestämde jag mig för att helt uppdatera innehållet med tips och råd hur man kan tjäna pengar på internet, även vad som inte fungerar, endast någon enstaka gammalt innehåll fick vara kvar. Hoppas det hjälper någon på vägen att tjäna pengar på internet.

fredag 26 augusti 2016

Tjäna pengar på enkäter

Även småpengar är extrapengar. Så bör man resonera om man börjar med att göra enkäter på nätet för att tjäna pengar. Att göra enkäter är troligtvis det enklaste sättet att tjäna pengar på nätet. Det fungerar på följande sätt:

Första steget är att anmäla sig till sidor som erbjuder dessa enkäter. I Sverige finns det flera företag som erbjuder detta och det är bra att anmäla sig till så många som möjligt. En del företag, så som Cint, jobbar mot företag och skapar enkäter för att företagen ska kunna göra marknadsundersökningar. Andra företag har enkäter som enbart handlar om deras egen verksamhet. Bland dessa finns Aftonbladet och SF.

Andra steget är att fylla i information om sig själv. Orsaken att man gör detta är att enkätföretagen vill ha detta för kommande statistik.

Tredje steget är att undersöka hur pengarna kommer att betalas ut. Aftonbladet erbjuder exempelvis enbart produkter. Man kan exempelvis få biobiljetter när man utfört ett visst antal enkäter. Detta medan andra företag erbjuder pengar som betalas ut när man nått en viss summa.

Det vanligaste är att pengarna betalas ut till ett Paypal-konto. Av den anledningen är det bra att skaffa att sådant konto redan i början (detta är helt gratis).

Fjärde steget är att göra så många enkäter som möjligt. Ju fler man hinner med desto mer pengar får man ju. Men man bör även lära sig hur de är uppbyggda och hur man därmed kan göra de på kortast tid. För detta är inte något man blir rik på och att då lägga för mycket tid på det gör att timlönen blir mycket låg.

Men den som lär sig hur systemet är uppbyggt och hur frågorna presenteras kommer snart att få en betydligt bättre timlön. Titta även efter vilka enkätföretag som ger bäst betalt. Detta gör att man kan fokusera på dessa. Det skiljer sig nämligen en hel del mellan de som ger minst och de som ger mest betalt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar