Jag startade denna blogg som en testblogg för att lära mig hur och vad som krävdes för att tjäna pengar på att blogga, efter att ha lärt mig grunderna så startade jag ny(a) blogg(ar) på ett eget webbhotell och betydligt bättre domännamn att detta, eftersom den här bloggen ändå lyckats att uppnå Pagerank 2 hos Google och den drog till sig nån enstaka läsare ibland så bestämde jag mig för att helt uppdatera innehållet med tips och råd hur man kan tjäna pengar på internet, även vad som inte fungerar, endast någon enstaka gammalt innehåll fick vara kvar. Hoppas det hjälper någon på vägen att tjäna pengar på internet.

onsdag 11 juni 2014

Köp värmepumpen online och spara pengar

På många sätt kan man tjäna pengar online. Samtidigt finns det också många sätt att spara pengar online. Och om du sparar pengar, får du mindre utgifter och kan på så vis också klara dig på en mindre inkomst. En god ekonomi handlar delvis om att tjäna pengar, men också om att spara.

Gör dina inköp på Internet

Det är vanligtvis mycket billigare att handla på Internet. Idag kan man handla i princip allt online och oftast är priserna betydligt lägre än om man går till vanliga butiker.

Lönsamt även i städer som Malmö

Om man bor i en större stad, som exempelvis Malmö, är det lätt att uppleva konkurrensen som god och man tänker att det inte är lika lönsamt att gå ut på Internet. Det är nära till affären och det kan till och med vara så att det finns flera alternativa butiker i närområdet.

Praktiskt om du bor på landet i Skåne

Samtidigt är Internet naturligtvis praktiskt om du bor någonstans på landet i Skåne. Det kanske är långt till närmaste värmepumpsaffär. På Internet är det lika nära för alla och på många ställen kostar installationen lika mycket oavsett hur lång resan är. Något som gynnar dig på landet.

Stora inköp blir betydligt billigare

Det är vanligt att göra mindre inköp online. Prylar, presenter, biobiljetter eller böcker känns tryggt att handla på Internet. När det däremot börjar röra sig om större summor, känns den där riktiga butiken med en säljare man kan ta i hand helt plötsligt som ett mycket tryggare alternativ. Problemet är att det är på de stora inköpen, du kan tjäna riktigt mycket online. För att konkurrera mot de fysiska butikerna måste Internetbutikerna verkligen pressa priserna, särskilt på dyrare varor, eftersom att många tyvärr inte vågar köpa dem online.

Gör ditt värmepumpsköp på Internet

Ett typiskt exempel på något som många inte vågar köpa online är värmepumpar. En värmepump är ju trots allt en ganska stor investering. Samtidigt kan du tjäna runt tiotusen kronor, när du köper din luft-luftvärmepump online. För de andra något dyrare värmepumparna, kan summan bli ännu större. Vill du kan du alltid gå i en butik i Malmö och titta på värmepumpen, för att sedan köpa den online billigare.

För dig som bor i Malmö och Skåne

http://varmepumpar-skane.se/malmo/ hittar du specifik information för dig som bor i Malmö. Hela siten är dedikerad till värmepumpar i Skåne. Här kan du få information och tips, så att du kan hitta den bästa värmepumpen för just dig. Du får svar på frågor såsom: - Vilken värmepump passar i Skåne? - Hur mycket kan jag spara med en värmepump i Malmö? - Vad kostar det med en värmepump i Skåne?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar