Jag startade denna blogg som en testblogg för att lära mig hur och vad som krävdes för att tjäna pengar på att blogga, efter att ha lärt mig grunderna så startade jag ny(a) blogg(ar) på ett eget webbhotell och betydligt bättre domännamn att detta, eftersom den här bloggen ändå lyckats att uppnå Pagerank 2 hos Google och den drog till sig nån enstaka läsare ibland så bestämde jag mig för att helt uppdatera innehållet med tips och råd hur man kan tjäna pengar på internet, även vad som inte fungerar, endast någon enstaka gammalt innehåll fick vara kvar. Hoppas det hjälper någon på vägen att tjäna pengar på internet.

måndag 31 mars 2014

Olika ställen att bo på i Göteborg

Göreborg är Sveriges huvudstad – åtminstone på västkusten. Hit åker mängder av turister varje år och antalet är som mest på sommaren då många kommer hit för att njuta av allt som staden har att erbjuda. Oavsett vad man tycker om Sveriges andra största stad behöver man någonstans att bo om man åker dit över helg eller för en längre semestervistelse.

Göteborg - sv.wikipedia.org


Det finns så klart många olika hotell och andra boenden i en så passa stor stad, här är några tips:

Euroway Hotell Den som vill bo relativt nära centrum kan bo på Euroway Hotell. Precis som namnet avslöjar är detta hotell beläget jämsmed en europaväg nämligen E6. Perfekt för den som snabbt vill nå ett hotell på väg till eller från staden. Dessutom håller de prisvärda nivåer på de olika rum som erbjuds.

De allmänna gästbetygen på Göteborgs Turistbyrås hemsida skvallrar om att gästerna varit medelnöjda med sina besök. Men samtidigt är priserna också på medel så de som besöker hotellet får helt enkelt vad de betalar för.

Best Western Hotel Eggers Det fyrstjärniga Best Western Hotel Eggers har fått många fina omdömen av de besökare som stannat en eller flera nätter. Mellan 4 och 5 har de som betyg på de flesta punkter när besökare på stadens turistbyråer har fått säga sitt.

Detta är ett boende för den som vill bo mitt i centrala staden. Beläget precis bredvid centralstationen är det även ett första val för många tågresenärar som kommit till staden på natten eller kanske ska vidare tidigt en morgon.

Inredningsmässigt lyfts de gamla anor fram som hotellet bär med sig samtidigt som detta möter den moderna inredningen på olika sätt. Enda nackdelen är parkering då det är starkt begränsat och kostar för de som hittar parkeringar i närheten.

Scandic Opalen Scandic är en av Sveriges större hotellkedjor och Scandic Opalen är en av de hotell i kedjan som ligger i Göteborg. Beläget centralt är det ett bra val för den som vill ha nära till utflyktsmål som Liseberg för de minsta i familjen, Ullevi för de som älskar sport och Världskulturmuseet för de äldsta.

Av hotellets samtliga 353 rum är 110 renoverade 2010 vilket verkligen känns när man kliver över tröskeln och kan njuta av att ha några avslappnande dagar framför sig. Dessutom bjuder många på en häftig vy över staden.

En stor fördel med Scandic är att alla dess hotell är miljömärkta med Svanen. Det betyder att de sätter miljötänket mycket högt både när det gäller vilka medel som används vid städning samt att de minimerar engångsmaterial.

Så var vill du bo? Utmed E6:an, vid järnvägen eller mitt i stan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar