Jag startade denna blogg som en testblogg för att lära mig hur och vad som krävdes för att tjäna pengar på att blogga, efter att ha lärt mig grunderna så startade jag ny(a) blogg(ar) på ett eget webbhotell och betydligt bättre domännamn att detta, eftersom den här bloggen ändå lyckats att uppnå Pagerank 2 hos Google och den drog till sig nån enstaka läsare ibland så bestämde jag mig för att helt uppdatera innehållet med tips och råd hur man kan tjäna pengar på internet, även vad som inte fungerar, endast någon enstaka gammalt innehåll fick vara kvar. Hoppas det hjälper någon på vägen att tjäna pengar på internet.

fredag 11 oktober 2013

Tjäna pengar på hotell på nätet, går det?

Hotell är ett populärt sätt att försöka tjäna pengar på internet. Jag hittade till exempel en sajt om hotell i Sydney som verkar gå ganska bra, kanske ett koncept du skulle vilja kopiera? Kopiera kan man såklart inte göra, det gäller att hitta sin egen nisch om det ska fungera.

Sydney i Australien har ett brett utbud av boende som passar alla budgetar och smaker. Det finns fem-stjärniga hotell i Sydney vid hamnen, budget hotell vid stranden, boutique hotell i innerstadens förorter, vandrarhem för lägre budget och fristående lägenheter som finns i alla former och storlekar. Överraskande, hittar du också ett par orter med massor av bed and breakfast, gammaldags, bekväma pensionat, gårdsvistelser och budget fristående boenden nära stadens centrum.

Några av de stora och mer populära resmålen för att bo i Sydney är, Paddington, Surry Hills, Manly, Bondi Beach, Coogee och Sydney CBD och du kan klicka här för att boka ett hotell i Sydney.

Du hittar de största och bästa globala hotellvarumärkena i Sydney, många av dem i fantastiska hamnnära platser. Det finns flera absoluta femstjärniga hotell runt The Rocks och Circular Quay med utmärkta restauranger, barer och fem-stjärniga hamnen och Sydney Opera House visningar.

Det finns flera super-coola anläggningar runt om i staden och knäppa enstaka boutique hotell. Du hittar massor av hotell val i stadens centrum, Sydney International Airport, Sydney Olympic Park, och vid Parramatta.

Om du är en backpacker, hittar du massor av bra boende där du kan blanda arbete, resor och nöjen. Många backpacker vandrarhem erbjuder utmärkta faciliteter, inklusive gratis kontinental frukost, gratis trådlöst internet, luftkonditionering, säkra viktiga kortsystem, skåp, lounge områden och, om du har riktig tur, en takterrass.

Det finns åtta YHA vandrarhem i Sydney ända ut till Bondi Beach i öster, Cronulla södra Sydney, Collaroy och Pittwater i norr, samt i staden vid Centralstationen, Järnvägstorget, Glebe och The Rocks.

Prisvärd husvagnscamping och stugor finns i och omkring Sydney. Du hittar dem i norr i Narrabeen och Hawkesbury och väst i Camden och Nepean floden.

Cockatoo Island i Sydney Harbour är stadens enda centrala camping, bara åtta minuter från floden från Circular Quay i centrala Sydney. För en unik camping upplevelse, kolla Roar på Sydneys Taronga Park Zoo.

Med en populär stad som Sydney är det relativt enkelt att tjäna pengar på internet. Jag hoppas du hittar din egen nisch och kan etablera dina egna sajter inom något lönsamt område inom en branch som du tror blir lönsam.