Jag startade denna blogg som en testblogg för att lära mig hur och vad som krävdes för att tjäna pengar på att blogga, efter att ha lärt mig grunderna så startade jag ny(a) blogg(ar) på ett eget webbhotell och betydligt bättre domännamn att detta, eftersom den här bloggen ändå lyckats att uppnå Pagerank 2 hos Google och den drog till sig nån enstaka läsare ibland så bestämde jag mig för att helt uppdatera innehållet med tips och råd hur man kan tjäna pengar på internet, även vad som inte fungerar, endast någon enstaka gammalt innehåll fick vara kvar. Hoppas det hjälper någon på vägen att tjäna pengar på internet.

måndag 4 november 2013

Att spara pengar är viktigare än att tjäna dem.

Denna blogg skapades med tanke på att texterna skulle handla om sätt att tjäna pengar på internet. Inte bara de sätt som jag själv har testat utan även de som jag stöter på här och var. För visst finns det en uppsjö av olika bra och mindre bra sätt att tjäna pengar online.

Men att tjäna pengar är inte det viktigaste. Det är betydligt viktigare att inte göra av med dem för fort. Den som spar han har heter det ju och det stämmer extremt tydligt. Tjänar du massa pengar online för att sedan göra av med dem kommer du aldrig bli rik.

Att spara pengar handlar om att köpa saker billigt. Det brukar betyda att man ska köpa dem online. Detta gäller allt från skruvar och hjulsidor till julklappar och skåpshandtag. Inte minst inför renovering är det smart att utnyttja den praktiska möjligheten att kolla på skåp och skåptillbehör online. Särskilt om det gäller mindre saker som t.ex. dörrhandtag blir frakten inte heller så dyr.

Detta är nämligen en produkt som kan variera kraftigt i pris och som få vet hur mycket de bör kosta för att de ska ligga på ett rimligt pris. Självklart är detta något som allt för många återförsäljare vet och lockar med lockpriser på köksluckorna för att sedan ta ut provisionen på dörrhandtagen och beslagen.

För de allra flesta köper just beslag på samma ställe som de köper sina skåpsdörrar. Helt onödigt men så fungerar svensken. Det är nästan så att vi känner att vi sviker köksförsäljaren om vi köper enbart luckorna hos den affären och sedan knoppar och handtag på ett annat ställe.

Men det handlar just om att vara otrogen om man vill spara pengar på köksinredningen.

En sida som skriver om allt om kökshandtag och handtag till skåp är http://tillskåp.se/. Kolla in sidan för att fylla på med tips och idéer om vad man kan göra, och vart man kan hitta bra prisvärda produkter till din köks- eller badrumsrenovering.

Köksskåp


”Online är alltid billigare” säger en del, kan inte hålla med om detta påstående jämt och ständigt, men när det gäller denna nisch av produkter så stämmer detta påstående i de allra flesta fallen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar