Jag startade denna blogg som en testblogg för att lära mig hur och vad som krävdes för att tjäna pengar på att blogga, efter att ha lärt mig grunderna så startade jag ny(a) blogg(ar) på ett eget webbhotell och betydligt bättre domännamn att detta, eftersom den här bloggen ändå lyckats att uppnå Pagerank 2 hos Google och den drog till sig nån enstaka läsare ibland så bestämde jag mig för att helt uppdatera innehållet med tips och råd hur man kan tjäna pengar på internet, även vad som inte fungerar, endast någon enstaka gammalt innehåll fick vara kvar. Hoppas det hjälper någon på vägen att tjäna pengar på internet.

måndag 18 juni 2012

Fungerar roulette system?

På nätet så dyker det nu och då upp ”fantastiska system” som påstår sig fungera för att vinna endera mycket pengar eller en jämn ström av inkomster, bara du följer systemet.

Vi kan göra en sak klar direkt, det finns inga system för att 100% säkert vinna på roulette !!!

Tro inte att en mångmiljardindustri inte skulle listat ut dessa ”kryphål” redan, ändå så kommer många människor att betala pengar för dessa system eftersom ”det kanske funkar, jag provar, det kostar inte så mycket” …

Det vanligaste systemet som brukar rekommenderas är det så kallade Martingale eller, som jag fick lära mig i Las Vegas, loosing progressive. Det går helt enkelt ut på att spela jätteenkelt, satsa på rött hela tiden tills du vinner men du dubbla din insats vid varje förlust, vinner man så ska man börja om med ursprungsinsatsen.

Idéen är att det inte kan bli rött (eller svart) hur många gånger som helst, det låter jättebra men i praktiken fungerar det inte eftersom de insatser som måste vid förluster når ofantliga summor ganska snabbt. Första rundan säger vi 10kr, vid andra rundan måste man då satsa 20kr, sedan 40kr och upp till cirka 7 rundor fungerar det ganska ok, 640kr kostar den, men sedan blir det 1280kr vid den åttonde, 9e spelet är 2560kr, och vid det 10e spelet så är insatsen hela 5120kr …

Jaha och du säger att det aldrig kan bli så många förluster i rad? Jovisst kan det bli det, tänk på att du måste vinna över 500 gånger (glöm inte bort att det satsas och förloras vid varje runda)för att täcka den förlusten vid den nionde rundan, samt att ha tillräckligt med kapital för att satsa nästa gång, redan vid den åttonde rundan så är det stora problem.

Vidare så finns det några saker som gör det mycket svårare, nollan och dubbelnollan dyker upp ibland (enkel nolla på europeisk/fransk roulette och även dubbelnolla på amerikansk), nästa sak är självklart din ”spelrulle”, dvs de pengar som du kan satsa, hur mycket finns det? Hur mycket vågar du satsa? Sen kommer det som gör allting totalt omöjligt även om Bill Gates skulle spela, det finns alltid maxgränser på hur mycket man får satsa !!

Jag skulle kunna skriva de matematiska formlerna som bevisar att Martingale inte fungerar men det blir för mycket siffror för de flesta att läsa och/eller förstå, har du mattehuvud så förstår du nog vid det här laget, har du inte det så lita på vad som är skrivet ovan!

Ska du spela roulette så gör det bara för kul och tidsfördriv, vinner du så grattis, förlorar du så se till att inte spela bort för mycket !! Vill du testa lite gambling för kul så kolla in något online kasino för att hitta bra sidor att spela på … men spela inte enligt Martingale ;)

Wikipedia Roulette: http://sv.wikipedia.org/wiki/Roulette