Jag startade denna blogg som en testblogg för att lära mig hur och vad som krävdes för att tjäna pengar på att blogga, efter att ha lärt mig grunderna så startade jag ny(a) blogg(ar) på ett eget webbhotell och betydligt bättre domännamn att detta, eftersom den här bloggen ändå lyckats att uppnå Pagerank 2 hos Google och den drog till sig nån enstaka läsare ibland så bestämde jag mig för att helt uppdatera innehållet med tips och råd hur man kan tjäna pengar på internet, även vad som inte fungerar, endast någon enstaka gammalt innehåll fick vara kvar. Hoppas det hjälper någon på vägen att tjäna pengar på internet.

lördag 20 oktober 2012

Testa fakturaprogram gratis i 30 dagar

Zenconomy är ett företag som tagit fram ett riktigt professionellt fakturaprogram online, lätt att använda, du behöver inte ha utförliga tekniska eller ekonomiska kunskaper för att enkelt klara av att sköta programmet.

Som sagt, enkelt att göra fakturor, samt påminnelser och statistik för alla dina uppgifter, och du behöver inte oroa dig för säkerhet eller försvunna uppgifter, allting är krypterat i systemet och säkerhetskopior gör varje timme.

Zenconomy har även ett program för online bokföring som just nu testas och finns i en beta version, skulle du vara intresserad så skicka e-post och meddela intresset, e-post adress hittar du här (klicka på Hör av dig).Zenconomy får pluspoäng för en fin och trevlig extradetalj som de flesta företag inte brukar bry sig om. Om du skulle säga upp ditt avtal med dem, ingen bindningstid förresten, du kan ändå logga in på ditt konto och läsa all information i minst 6 månader efter att abonnemanget avslutas, en mycket trevlig detalj som visar på hög kundservice!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar