Jag startade denna blogg som en testblogg för att lära mig hur och vad som krävdes för att tjäna pengar på att blogga, efter att ha lärt mig grunderna så startade jag ny(a) blogg(ar) på ett eget webbhotell och betydligt bättre domännamn att detta, eftersom den här bloggen ändå lyckats att uppnå Pagerank 2 hos Google och den drog till sig nån enstaka läsare ibland så bestämde jag mig för att helt uppdatera innehållet med tips och råd hur man kan tjäna pengar på internet, även vad som inte fungerar, endast någon enstaka gammalt innehåll fick vara kvar. Hoppas det hjälper någon på vägen att tjäna pengar på internet.

torsdag 17 maj 2012

Tjäna pengar på hemsidor som Affiliate

Om man som helt ny vill lära sig vad som krävs för att tjäna pengar på hemsidor och Affiliateprogram så är det faktiskt en helt enorm mängd saker som man måste lära sig. Det kan synas övermäktigt men nja, det är inte så farligt, visst, väldigt mycket att lära och därför kommer det att ta tid. Det svåra är faktiskt att väldigt få är villiga att lära ut vad som krävs, inte så underligt egentligen, du kan ju vara en framtida tuff konkurrent ;)

Om man nu lär sig grunderna så är det betydligt lättare att förstå vad som skrivs i forum och av bloggare som sysslar med det som kallas internetmarknadsföring, så vad är grunderna då? Det går faktiskt inte att förklara med endast några hundratal ord, det krävs betydligt mera.

När det gäller just Affiliate och dess betydelse så hittar du en bra förklaring här: http://www.merpengaronline.com/affiliate-tjana-pengar-pa-din-blogg-eller-hemsida/

Vad ska du skriva om och vilket domännamn ska du registrera? Detta stycke gäller precis lika mycket eventuellt bloggande som statiska hemsidor. Detta är en av de grunder som man bör (läs: ska/måste) kunna för att på ett effektivt sätt få besökare till sin hemsida (eller blogg).
En av de viktigaste sakerna är just att välja rätt domännamn och då är Googles Keyword Search det bästa verktyget för uppgiften, dock så måste man använda det på rätt sätt !!

Förklaring är alldeles för lång för att ta upp här och det hänger även ihop med så mycket annat, min absolut bästa rekommendation är att anmäla sig till George Brown´s utbildning Google Sniper 2,0 Detta program hjälpte mig att förstå vad som ska göras och i vilken ordning saker å ting måste göras, det kostar några hundra kronor och är väl värt den lilla investeringen.

Bör dock påpekas två saker: det är ett stor, massiv utbildning, enbart grundutbildningen är över 100 sidor pdf-bok samt 8 stycken videos, samt mängder av extramaterial. Anmälningssidan för Google Sniper är … lite amerikaniserad … flashig och faktisk lite ”billig” utformning, men det verkar funka i USA med sådana sidor så bli inte förskrämd.
Skulle du nu inte uppskatta utbildningen så är det en 60-dagars ”Money-back-guarantee” så du har inget att förlora.

Ytterligare en mängd tips och råd gällande som gäller inom internet- marknadsföring, även listor på länkkataloger och bloggtopplistor samt layouts och nyttiga verktyg hittar du på bloggen Mer Pengar Online

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar